perjantai 5. kesäkuuta 2015

Henkinen harjoitus vapautumiseen

ASIAA ELÄMÄN TOSIASIOISTA

Olen käyttänyt viime aikoina koulutuksissani yksinkertaista harjoitusta, jolla jokainen voi puntaroida valintojensa ja toimintatapansa mielekkyyttä työssä ja muussa elämässä. Alla näet hahmon. Se olet sinä viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Sinä ja sinun elämäsi, arjen pieniä hetkiä myöten.

Jos elämästäsi tehtäisiin nyt kymmenen minuutin pituinen lyhytfilmi kevään ajalta, millaista tarinaa tuo filmi kertoisi? Millainen sen päähenkilö olisi? Miten hän eläisi? Millainen vaikutelma katsojalle jäisi? Miten tuo henkilö eli? Nauttiko hän elämästä? Mieti miten olet elänyt ja millaista elämäsi on ollut viime aikoina. Työstä vastaukset omalta osaltasi.
Kun olet saanut paperille tai päähäsi selkeän kuvan sinusta ja elämästäsi kertovasta lyhytfilmistä, voimme siirtyä lyhytfilmin toiseen vaiheeseen.

Toisessa vaiheessa elämäsi päättyy. Nyt. Heti.

Sitten elämäsi on ohi. Nuo noin viimeiset kolme kuukautta, jotka olit hahmotellut, jäävät elämäsi viimeisiksi.

Oletko tyytyväinen? Noin elit loppuelämäsi.

Haluaisitko jotenkin vaihtaa vaihdetta tai peräti korjata suuntaa?

En kehota tulemaan sellaiseksi mitä et ole. Sen sijaan kehotan vapautumaan sellaiseksi kuin oikeasti olet. Lisää vapautumisen oppeja ja tekniikoita tarjoaa runsaasti myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä kirjani Mentaaliherätys!

Elämäsi voi olla äkkiä ohi, mutta vielä ehdit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti