sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tuli sydämessä

ASIAA TÄYSILLÄ ELÄMISESTÄTuli sydämessä on niin, niin tärkeä.

Olen usein ajatellut, että mitä jos olisi vuosi elinaikaa, tekisinkö näin vai noin... Elämän lyhyyden muistaminen auttaa tekemään niitä itselle oikeasti totuudenmukaisia siirtoja. Nyt ajattelen, että jos olisi kaksi kuukautta elinaikaa, miten valitsisin...

Hain viime yönä ja selvin päin miestä tanssimaan ja vieläpä hitaita. Ajattelin, että jumankauta, se on koko yön vilkuillut tasaisella syötöllä, mutta se ei tule sieltä. Ja minä en IKINÄ hae tanssimaan ketään. Ajatus kahden kuukauden elinajasta ja itseni haastamisen tärkeydestä kirkasti pään ja menin. Hitaiden jälkeen mies sanoi, että hän ei olisi voinut kuvitella, että voisin kiinnostua. Höh. Elämä on lyhyt. Ollaan iloisia ja eletään. Kaikkea ja kaikkia ei voi saada, mutta soppa keitetään niistä aineksista, joita kaapista löytyy.

Rakas ystäväni I oli viime yönä kokeillut ensimmäisen kerran surffaamista ja mennyt siten pelkojaan päin Kaliforniassa. Voi sitä iloa, kun sain hänen tekstiviestinsä aamuviideltä, kun palasin kotia kohti kevein askelein, sydämeni kyllyydestä tanssineena.

Ja ihanat asiakkaani ja yhteinen ilomme, kun he ovat onnistuneet. Kolme maalia! Parhaat pisteet kisassa! Mä uskalsin! 

Me joko elämme tai jäämme omaan varjoomme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti