torstai 14. marraskuuta 2013

Tässä hetkessä ja leveästi

ASIAA SUMUSSA ELÄMISESTÄ 24/7 
Vuodesta 2013 povattiin henkisissä piireissä suurta taitekohtaa ihmiskunnalle. Jotain on selvästi muuttunut monen ystäväni kohdalla. Asiat, joita ajattelemme intensiivisesti tai latauksella, toteutuvat usein ja nopeasti. Telepatia on vauhdittunut. On helpompi antaa kuin ottaa. Ihmeistä on tullut normaaleja arjen tapahtumia.

Kysyin äskettäin tutulta astrologilta, näkeekö hän astrologisella kartallani isoja muutoksia ensi vuodelle.

- Minna, se muutos on nyt. Koko vuosi on ollut sinulle sitä muutosta ja käyt hyvää koulua nyt parisuhdeasioissa.

Hän on aivan oikeassa. Aikaisemmin kuvani miehistä oli aika karmea. Valitsin läheisiin suhteisiin kumppaniksi miehiä, jotka olivat häijyjä, juoppoja, narsisteja tai perin tylsiä. Usein näitä eri piirteitä samassa paketissa. Innostu siinä sitten.

Tämä vuosi muutti kaiken. Läpimurto, sitä se on ollut. Olen tavannut vuoden aikana kolme erittäin hyvää miestä, joista kaksi päästin henkisesti ihon alle ja sydämeeni pitkällä kiinnityksellä.

Olen onnellinen sinkku, ja en usko olevani sinkku kauan. Olen valmis harjoittelemaan ihan aikuisten oikeasti kunnollista parisuhdetta. Ei tarvitse olla mitään forever-bisnestä, mutta harjoittelija etsii harjoittelupaikkaa sydän auki. Koska peliä ei voi pakottaa, ottaa tuleva harjoittelija homman myös riittävän lunkisti eikä stressaa aikatauluja. Harjoittelija on myös harvinaisen ronkeli (pihtari, sanoi hurmaavasti hyvä ystäväni Tero), joten ei se määrä vaan laatu.

Selvisin taas tänään hengissä espanjan tunnilta. Ottaa koville oppia uusi kieli, mutta ei paikkaa, jossa ei voisi olla hauskaa. Uusi miespuolinen ystäväni tunnilta ilmoitti viime kerran jälkeen heti selvittäneensä, mitä on rakastella espanjaksi. Jäihän asia meitä askarruttamaan.

Enää ei ole tarvetta, vuonna 2013 ja sen jälkeen, elää pitkällä tähtäimellä. Riittää, että eletään täysillä elämää sen koko leveydeltä. Jos nähdään sumussa pari päivää eteenpäin, se riittää, folks. Pari päivää on hyvä elämän mitta, ja siitä kannattaa aina ottaa ilo irti. Koskaan ei tiedä, mitä kivaa ylläriä on sumussa kolmantena päivänä.

Olen oppinut sanomaan kaikelle ei, mikä ei kiinnosta. Ja olen oppinut sanomaan kyllä kaikelle, mikä mun sydäntäni huvittaa.

Hacer el amor. Pus pus, folks. Mentaalivalmentajalla on onnellinen olo. Nyt tanssitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti