tiistai 10. syyskuuta 2013

Blogini lukijoille

ASIAA NIMETTÖMISTÄ VIESTEISTÄ 

Olen ollut hieman liian kiltti ja mitään sanomatta katsonut asioita sormieni läpi. Mutta olen kova tyttö sisuuntumaan ja parhaillani paineessa.

Siksi on paikallaan ottaa kantaa.

Eräs tunnettu terapeutti totesi kerran julkisuudessa, että minkään tason vihapostia nimettöminä lähettävät eivät ole terveitä ihmisiä. Jotain on pielessä omassa elämässä  ja mielessä, jos on tarve viestitellä toiselle ihmiselle omat kasvot ja nimi piilottaen.

Saan nykyään iloista postia joka päivä, erityisesti blogini sisällöstä ja otteesta. Saan poikkeuksellista enemmän myös viestiä katkerilta, kateellisilta ja vihaisilta ihmisiltä. Mukaan on mahtunut seksiviestiä ja muuta surkeaa. Jotkut pyrkivät analysoimaan yksityiselämääni viimeistä piirtoa ja ihmissuhteitani myöten, liikkuen omien täysin harhaisten kuvitelmiensa varassa.

Pimeäsävytteinen postihan kertoo vain ja ainostaan siitä, että ihmisillä on kipukohtia, joihin osun olemalla vain minä ja elämällä omaa elämääni, ja näitä kipukohtiaan eivät kaikki pysty rakentavasti käsittelemään. Eikä minulle tulisi mieleenikään lähteä kyttäämään jonkun toisen blogia ja kirjoittelemaan siitä vihaisia päivityksiä. Oma elämä ja oppimani asiat tarjoavat riittävästi materiaalia teksteihin.

En ole niin tyhmä, että avaisin oman yksityiselämäni blogissani kaikille ja kaikesta. Kirjoitan rohkeasti ja avoimesti, mutta oi, niin rajaten.

Minä niin toivon, että jos blogini ei sinulle, lukija, anna mitään kehittävää ja vahvistavaa mielen ja sydämen tasolle, hanki itsellesi sellainen elämä, jonka parissa viihdyt paremmin.

Tätä kutsutaan rajan vetämiseksi.

Lämmöllä
Minna, joka osaa käyttää suodatinta myös jatkossa


Sanon mitä haluan sanoa ja teen mitä haluan tehdä. 
Ei ole välivaihetta. 
Ihmiset joko rakastavat tai vihaavat sinua sen takia.
- EminemEi kommentteja:

Lähetä kommentti