Suoraa puhetta seksistä

ASIAA MIESTEN TARPEISTA

Tuumasin suihkussa, että voiko tätä tekstiä kirjoittaa vai ei. Mietin mihin uskon elämässä ja mikä kantaa. Mietin konservatiiveja ja yhteiskunnan normeja ja sitten taas mietin, että mihin minä tässä elämässäni uskon.

Uskon aitouteen, rehellisyyteen, siihen että asioista puhutaan.

Tämä teksti on naisille. Ja se saattaa pelastaa, jos ei parisuhdetta, ainakin jossain parisuhteessa pienen hetken tai vaiheen.

Jos olen jotain oppinut aikuisena sinkkunaisena miehistä tänä kesänä niin sen, että he haluavat seksiä. Varatut miehet etsivät suoranaista seksiä tai ainakin seikkailua viestien muodossa, jos he eivät saa tyydytystä kotona. He haluavat kuumaa seksiä, eri tavoin, eri tasoin ja he haluavat halukkaan naisen.  Naisen, joka rakastaa vartaloaan, rakastaa seksiä, haluaa oppia uutta ja palvella miestä fyysisesti. Sori, tämä on totuus. Miehet haluavat korkokengät, stay upit, seksialusvaatteet, öljyt, porttikongit, suihkut, pornoa, you name it. Sen jälkeen he haluavat pitää sinua kädestä kiinni ja kertoa, että olet tärkeä.

Eräs ystävättäreni kertoi, miten hän on oppinut pitkän avioliittonsa aikana ja suhdekriisin jälkeen nostamaan miehensä seksitarpeet isoon asemaan. Hän huolehtii siitä, että heillä on aikaa seksille ja erilaisia paikkoja ja tilaisuuksia rakastelemiselle. Heidän suhteensa voi paremmin kuin koskaan.

Naisen on usein vaikea innostua seksistä, jos hän ei ole itse fyysisesti kunnossa. Siksi omaan ulkonäköön ja kuntoon kannattaa satsata.

Poikkeuksia tietysti löytyy, sekä miehistä että naisista ja joka asiassa.

Olen käynyt kesän aikana aiheesta keskusteluita monen miehen kanssa ja siksi avaan nyt sanallisen arkkuni suoraan aiheesta.

Nainen, jos et nauti seksistä, työstä asiaa. Seksi on mahtava juttu, oikean ihmisen kanssa. Älä anna seksin väljähtyä. Useimmiten miehesi hakeutuu muualle, jos seksi ei toimi, ja silloin on aina myös se riski, että joku pääsee hänen sydämeensä.

Miehet kun kaipaavat myös henkistä yhteyttä. Sitä että joku sanoo, miten ihana hän on.


P.S. Jostain syystä saan paljon yhteydenottoja miehiltä nykyään, lähes päivittäin. Jos et jo tunne minua, älä ota yhteyttä tämän tekstin perusteella. En hae seuraa tällä jutulla, thank you very much. Ja onnea parisuhteellesi!Tunnisteet: , , , ,