torstai 29. elokuuta 2013

Suoraa puhetta seksistä

ASIAA MIESTEN TARPEISTA

Tuumasin suihkussa, että voiko tätä tekstiä kirjoittaa vai ei. Mietin mihin uskon elämässä ja mikä kantaa. Mietin konservatiiveja ja yhteiskunnan normeja ja sitten taas mietin, että mihin minä tässä elämässäni uskon.

Uskon aitouteen, rehellisyyteen, siihen että asioista puhutaan.

Tämä teksti on naisille. Ja se saattaa pelastaa, jos ei parisuhdetta, ainakin jossain parisuhteessa pienen hetken tai vaiheen.

Jos olen jotain oppinut aikuisena sinkkunaisena miehistä tänä kesänä niin sen, että he haluavat seksiä. Varatut miehet etsivät suoranaista seksiä tai ainakin seikkailua viestien muodossa, jos he eivät saa tyydytystä kotona. He haluavat kuumaa seksiä, eri tavoin, eri tasoin ja he haluavat halukkaan naisen.  Naisen, joka rakastaa vartaloaan, rakastaa seksiä, haluaa oppia uutta ja palvella miestä fyysisesti. Sori, tämä on totuus. Miehet haluavat korkokengät, stay upit, seksialusvaatteet, öljyt, porttikongit, suihkut, pornoa, you name it. Sen jälkeen he haluavat pitää sinua kädestä kiinni ja kertoa, että olet tärkeä.

Eräs ystävättäreni kertoi, miten hän on oppinut pitkän avioliittonsa aikana ja suhdekriisin jälkeen nostamaan miehensä seksitarpeet isoon asemaan. Hän huolehtii siitä, että heillä on aikaa seksille ja erilaisia paikkoja ja tilaisuuksia rakastelemiselle. Heidän suhteensa voi paremmin kuin koskaan.

Naisen on usein vaikea innostua seksistä, jos hän ei ole itse fyysisesti kunnossa. Siksi omaan ulkonäköön ja kuntoon kannattaa satsata.

Poikkeuksia tietysti löytyy, sekä miehistä että naisista ja joka asiassa.

Olen käynyt kesän aikana aiheesta keskusteluita monen miehen kanssa ja siksi avaan nyt sanallisen arkkuni suoraan aiheesta.

Nainen, jos et nauti seksistä, työstä asiaa. Seksi on mahtava juttu, oikean ihmisen kanssa. Älä anna seksin väljähtyä. Useimmiten miehesi hakeutuu muualle, jos seksi ei toimi, ja silloin on aina myös se riski, että joku pääsee hänen sydämeensä.

Miehet kun kaipaavat myös henkistä yhteyttä. Sitä että joku sanoo, miten ihana hän on.


P.S. Jostain syystä saan paljon yhteydenottoja miehiltä nykyään, lähes päivittäin. Jos et jo tunne minua, älä ota yhteyttä tämän tekstin perusteella. En hae seuraa tällä jutulla, thank you very much. Ja onnea parisuhteellesi!6 kommenttia:

 1. Öh, minä ainakin haluan seksiä, koska haluan seksiä. Siihen taas vaikuttaa suuresti sekä oma hormonitoiminta, parisuhteen toimivuus ja se, että joku haluaa minua. En kiihotu siksi, että kumppani sitä haluaa. En kiihotu siitä, että pitäisi kiihottua jottei toinen karkaa muualle. Itse asiassa se olisi aika halut tappavaa. Aika viktoriaaninen kuva naisen seksuaalisuudesta. No, mutta kukin tyylillään. Ehkä joitakuita kiihottaa tällainen Miehet Marsista, Naiset Venuksesta -tyyppinen ajattelu.

  VastaaPoista
 2. Tästä voisi jopa ymmärtää että hyväksyt miehen uskottomuuden, jos hän ei kotona saa tajunnanräjäyttävää seksiä aina kun haluaa. Entä jos ja kun pakostakin tulee kuivia kausia? Onko minun pakottauduttava seksiin vain sen takia ettei mieheni lähde vieraisiin? Avoin liitto on minulle vaikea konsepti.

  VastaaPoista
 3. Hei Riitta!

  "Tästä voisi jopa ymmärtää, että hyväksyt..." on mielesi tekemää tulkintaa blogitekstististäni.

  En pidä siitä, että ihmiset pettävät parisuhteessa, enkä olisi suhteessa, jossa minua petetään. En myöskään usko, että pettäisin itse – mieluummin lopettaisin suhteen.

  Silti ymmärrän syitä, jotka johtavat pettämiseen. Nuo syyt ovat inhimillisiä ja kertovat siitä, että parisuhteessa on, syystä tai toisesta, tilaa kolmannelle.

  Mitä tarkoittaa, että "pakostakin tulee kuivia kausia"? Oletteko miehesi kanssa puhuneet siitä, mitä hän haluaisi, mistä hän pitää ja miltä sinusta tuntuu? Suurin osa miehistä rakastaa suuseksiä ja on riemuissaan, jos saa sitä omalta kumppaniltaan.

  En suosittele "pakottautumista" seksiin. Ajattelen itse, että haluaisin (nyt olen sinkku) seksin saralla palvella rakasta miestäni hyvin juuri sen takia, että rakastan häntä ja haluan pitää meidät myös fyysisesti läheisinä, henkisyydestä puhumattakaan. Jos on tahtotilaa ja vahvat motiivit, ei seksi "huononakaan päivänä" ole pakkopullaa.

  Joku suomalainen nainen on sanonut, että "If you don't fuck him, somebody else will." Näin se useimmiten menee.
  Mutta ennen kaikkea mieti, miten voit itsesi kanssa. Pidätkö vartalostasi, oletko mielestäsi seksikäs ja mikä on ylipäänsä suhteesi seksuaalisuuteen?

  Parhaimmillaan seksuaalisuus on kerrassaan upea lahja ja ilon aihe, oikean ihmisen kanssa. Ilman valheita.

  Sydämiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta. Minäkään en pidä pettämisestä, minun ongelmani on vain se, että minulle pettämisen raja tulee vastaan jo kauan ennen seksiä. Ja todellakin, se on ihan minun ongelmani.
   Kuivilla kausilla tarkoitan lähinnä aikoja, jolloin minkäänlainen seksi ei onnistu sairauden tms. syyn takia. Jos silloin mies hakee lohtua muualta niin ei se voi olla naisen syy. Ja voihan se tilanne olla sama myös toisin päin, vaikka impotenssin takia.
   Olen kyllä samaa mieltä kanssasi. Blogitekstisi vain herätti negatiivisen reaktion: miten niin se on nimenomaan naisen asia palvella ja pitää huolta siitä ettei mies halua muita.
   Kaikella on kuitenkin tarkoitus enkä minä voi muuta kuin olla oma itseni.

   Poista
 4. Pääasia, että suhteenne voisi mahdollisimman hyvin ja olisitte molemmat sitoutuneet sitä hoitamaan yhteisillä pelisäännöillä.

  Aurinkoista kevättalvea!

  VastaaPoista
 5. Koska tähän ei näy tulleen ainoatakaan miesten kommenttia niin lisätään edes yksi.

  Minun nähdäkseni Minna osuu napakymppiin tuossa tekstissään, niin raadollista kuin se onkin.

  Oma vaimoni kuuluu juuri siihen ryhmään joka ei osaa nauttia seksistä eikä sitä isommin koe tarvitsevansa. Peilistä hän näkee ylipainoisen hirviön, vaikka miehensä eli minun silmissäni tuo hänen hieman ylimääräistä rasvaa kerännyt kroppansa on aivan riittävän seksikäs.

  Varmasti vikaa on itsessänikin ja taidoissani mutta nainen joka kykenee sanomaan lähinnä "en tiedä" kysyttäessä mitä haluaa, on hieman vaikea lähestyttävä. Suomalainen nainenhan tyypillisesti olettaa miehensä olevan telepaatti joka osaa lukea ajatukset täydellisesti kehon kielestä.

  On pieni ihme etten ole pettänyt. Tilaisuuksia ja tarjokkaita kuitenkin on, sillä en ole mikään kaljamahainen hissukka. Vaimoni onneksi minulla on kohtaanto-ongelma, eli ne naiset jotka silloin tällöin yrittävät päästä sänkyyni tai sydämeeni eivät onneksi ole mielestäni syrjähypyn väärtejä.

  Teille telepaatin kykyjä mieheltänne odottaville naisille suosittelen lämpimästi Minnan neuvoja. Tutustukaa itseenne, tutustukaa seksuaalisuuteenne, ottakaa selvää siitä mitä haluatte ja jos se mitä haluatte ei nuku vierellänne öisin, niin tehkää asialle jotain.

  VastaaPoista