tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tarkista tiesi ja suorista kruunusi

ASIAA VALINNOISTA

Olen vannonut, että henkilökohtaisten kokemusteni jakaminen saa vähäksi aikaa jäädä. No vielä ei ole sen aika.

Kun ajattelen yhä elossa olevia suurimpia henkisiä opettajiani, heidän opetuksistaan minulle jäävät parhaiten mieleen ne, joissa he jakavat omia kokemuksiaan ja elämänsä eri vaiheita. Kiitos tosielämän jakamisesta, Wayne Dyer, Alan Cohen ja Louise Hay. Suomessa saa helposti itsekeskeisen leiman, jos valmentaja avautuu omista asioistaan, mutta kun ei se teoria, vaan ne todellisen elämän tarinat. Näin selvisin, tämän opin, tuo oli kova koettelemus.

Kamppailu on ollut kevään teemani. Rakastuin väärään mieheen ja niin ehdoitta, että vaikka kaikkeni tein, en saanut sydäntäni hiljaiseksi. Sydän pauhasi päivästä toiseen ja aamusta iltaan ihan omaa kieltään. Minun piti saada niskalenkki kurittomasta sydämestäni. Perustelin sille kuin vaativin mentaalivalmentaja, että ei aina se tunne, vaan se järki ja mittava todistusaineisto. Se mikä on mennäkseen, saa mennä. Joskus olo paranee, kun lopettaa toiveikkaan vastavirtaan uimisen.

Minulla on nyt paljon parempi olo. Meditoin joka aamu ja se näkyy päivien tasaisuudessa. Sydän protestoi, mutta minua vie nyt kultainen talonpoikaisjärki.

Iloista vappua kaikille! Oman elämänsä kuningatar suoristaa kevään tiimellyksessä keikahtaneen kruununsa ja kiittää niitä yläluokkien opettajia, joiden kanssa sai viettää päivän Seinäjoella. Sankarin matka jatkuu siellä ja täällä.Älä anna liekkisi sammua, 
korvaamaton kipinä kipinältä, 
toivottomalla suolla jossa kaikki on 
vähän niin kuin, ei ihan, ei vielä, ei lainkaan. 
Älä anna sankarin sielussasi hävitä. 
Tarkista tiesi ja taistelusi luonne. 
Voit vielä saada haluamasi elämän; 
se on olemassa, se on todellinen, 
se on mahdollinen, se on sinun. 

- Ayn Rand (vapaasti suomennettuna)

1 kommentti:

  1. Rakas Kuningatar! Omakohtaisuus kolahtaa aina. Niska kekassa kohti uusia vastoinkäymisiä!

    VastaaPoista