tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kirjaprojekti ja tavoitteellista toimintaa

ASIAA LIIKKEEN MERKITYKSESTÄ

Tämä kesä on ollut sekä lepoa että jatkuvaa puurtamista. Koulutuksia on aina vähemmän kesäisin, joten sen puolesta olen saanut ottaa rennosti. Yleensä puhelin alkaa soida reippaasti elokuun 1. päivä, kun Suomi haluaa taas kouluttautua. Koko kesän olen kirjoittanut ensimmäistä mentaalivalmennuksen kirjaani. Kirjan kirjoittaminen on tarkoittanut tiivistä suhdetta läppäriini ja siitä asiasta koiramme on sanonut jo painavan mielipiteensä.


Jotta jaksaisin tiivistä kirjoitustahtia, olen pyrkinyt liikkumaan riittävästi joka päivä ja syömään todella terveellisesti. Lepotauot ja pienet sivuretket tekevät myös hyvää, mutta kyllä kirjoittaminen rankasta työstä käy.

Erityisen kiitoksen haluan tässä kohtaa sanoa niille asiakkailleni, jotka ovat kirjaprojektistani tietämättöminä kyselleet minulta kirjaa tämän vuoden aikana. Tulossa on, tulossa on.

Uskon, että onni ja ihmeet seuraavat helpoiten heitä, jotka laittavat energiat liikkeelle ja tekevät jotain tavoitteidensa eteen. Ei ne isot harppaukset, vaan se jokapäiväinen panos ja hyvän mielen puurtaminen. Liike oikeaan suuntaan tuottaa vääjäämättä myös tuloksia pitkässä juoksussa.

Hankin alkukesästä todellisen kirja-aarteen amerikkalaisesta käytettyjen kirjojen kaupasta.


Olen monissa koulutuksissani kertonut kognitiivisen psykologian kehittäjän Aaron Beckin oivalluksista ihmismielen maailmasta. Nyt yli 90-vuotias Beck on alan todellinen guru ja talonpoikaisjärjen puolestapuhuja. Yli kymmenen vuotta sitten julkaistu teos on jo löytö sinänsä, mutta avattuani kirjan ensimmäisen aukeaman sain ylimääräisen lahjan, Beckin alkuperäisen signeerauksen:


Se merkitsee minulle yhtä paljon kuin korisnassikalle sen jonkun Kobe Bryantin nimmari.

Iloisia asioita tapahtuu, kun ei jää seisovaan veteen makaamaan kuin hetkeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti