keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

MENTAALIVALMENNUSTA ETÄNÄ VIDEOVISIT-YHTEYDEN AVULLA

AJANKOHTAISTA
Olen alkuvuoden testannut VideoVisitin tarjoamaa videoyhteyttä yhtenä mentaalivalmennuksen kanavana. Jos urheilija-asiakkaallani on käytössään nykyaikainen webbikameralla, mikrofonilla ja kuulokkeella varustettu tietokone, voin valmentaa häntä toimittamani videolinkin kautta paikasta riippumatta ja sovittuun aikaan.

Osa asiakkaistani on tullut tapaamaan minua matkankin takaa, mikä on aina tietysti ilahduttavaa. Mentaalivalmennus voi olla edelleenkin lähitapaamisia, mutta fyysinen etäisyys ja urheilijan kiireinen aikataulu asettavat tapaamisille joskus omat haasteensa. Videovisitin avulla voin valmentaa urheilijoita nyt myös etänä, luotettavasti ja helposti.

Tässä muutaman ammattilaisurheilijan palautetta etävalmennuksesta:
"Tapaamiset hoituvat hienosti parin viikon välein, vaikka olisin ulkomailla pelaamassa. Olen joskus "tavannut" Minnan myös tien päällä ollessani peliä edeltävänä iltana ja psyykannut etäyhteyden avulla itseni iskukuntoon."
"Sain harjoitusmateriaalit kätevästi sähköpostitse etukäteen. Välillä unohdin, että emme olleet samassa tilassa, niin helpolta videoyhteys tuntui, kun siihen tottui."
"Hämmästyin, miten helppoa oli purkaa pattitilanteita ja omia oloja myös etänä, omasta olohuoneesta käsin. Tämä valmennusmuoto on kilpaurheilijalla kätevää ja tehokasta. Toimii!"

Kysy lisää:
mentaalivalmentaja Minna Marsh, minna@omvera.fi tai 044 280 2306.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti