torstai 23. syyskuuta 2010

Erävoittoja

ASIAA MENTAALIVALMENNUKSESTA

Jääkiekko on henkisesti rasittava laji.
Olin sangen tyytyväinen jääkiekon keväisten MM-kisojen jälkeen, koska kisat olivat ohi. Annoin itselleni ihan täyden breikin kaikesta jääkiekkoon liittyvästä enkä vahingossakaan seulonut kiekkouutisia ampparit.comista.
Maajoukkueotteluiden aikana vääntäydyn fyysisesti muutamaan hankalaan asentoon ja henkisesti vielä tiukemmalle. Sen verran tunteella elän mukana. Kerranhan ratkesivat ne housutkin, Vancouverin aikoihin.
Mutta vielä tähän kesään. Minä kävin torikahveilla ja metsälenkeillä ja otin kerrassaan rennosti, kun ei tarvinnut kiekkoa miettiä. Nautin lepokaudestani suunnattomasti.
Nyt se kaikki on taas ohi. Tänään iski niin maan vimmattu kiekkokuume, enkä voinut kotona kuin rallattaa erilaisia voitto- ja pilkkalauluja, riippuen siitä mikä joukkue sattui riimeihin istumaan. Ilves taisteli Hakametsässä ja otti HIFKistä voiton 6-1. Aikamoista menoa nuorilta pojilta. Sanoin jo viime vuonna, että Keräsen pojassa on ainesta.
Yritän selvitä ensi kesään taas ilman nitroja.

Sain tällä viikolla mieltä kohottavaa palautetta kolmelta hyvin eri tyyppiseltä asiakkaaltani. Yhtä itketti liikutuksesta, toinen sanoi olevansa erittäin tyytyväinen ja kolmas oli seurannut vaistonvaraisia vinkkejäni ja saanut aikaan häikäiseviä tuloksia.

Uskokaa ihmiset omiin mahdollisuuksiinne, älkääkä antako periksi edes silloin, kun edes on kova vastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti