maanantai 14. kesäkuuta 2010

Yli alojen ja rajojen

MIETTEITÄ MENNEESTÄ KOULUTUKSESTA

Viime viikolla järjestimme yhteistyössä Varalan urheiluopiston kanssa henkisen valmentautumisen koulutuspäivän, joka oli avoin kaikille. Koulutukseen ilmoittautui urheilijoiden ja valmentajien lisäksi myös muiden alojen osaajia, mikä toi päivään oman mielenkiintoisen lisänsä. En tietenkään voinut olla lainkaan varma, miten tällainen "poikkitieteellinen" kokoonpano toimisi yhtenä ryhmänä. Oli mahtavaa huomata, että osallistujat olivat kiitollisia nimenomaan mahdollisuudestaan kuulla kommentteja ja vinkkejä eri alojen osaajilta.

Jos minä jostain olen kiitollinen tuossa päivässä, niin siitä, että sain istuttaa toisilleen tuntemattomat ihmiset parvekkeelle mäntymetsän kupeeseen ja laittaa heidät tekemään hengitysharjoitusta Pyhäjärven pyörittäessä heidän suljettujen silmäluomiensa takana aivan omaa elämäänsä.

Päivä oli hieno ja hetken verran aika oli pysähtynyt.

Mieleeni jäi erityisesti eräs mies, joka uskalsi laittaa itsensä likoon ja tarkastella itseään monelta kantilta, vahvuutensa ja kasvumahdollisuutensa tiedostaen. Hänen rohkeutensa tarttui varmasti muihinkin.

Moni toivoi jatkokurssia ja uskallan luvata, että vähintäänkin uusia teemakursseja tulemme Varalan urheiluopiston kanssa vielä järjestämään.

Kiitos kaikille kurssilaisille hyvän hengen luomisesta ja onnistuneen päivän rakentamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti