maanantai 28. kesäkuuta 2010

Voimanaiset löysivät toisensa

ASIAA ITSETUNNOSTA

Olen ilolla seurannut erään naisporukan vaiheita. He tutustuivat toisiinsa itsetuntoasioihin keskittyvässä koulutuksessa, jonka pidin Tampereella viime vuonna. Muutaman päivän kestäneen koulutuksen loppumetreillä naisilla heräsi halu jatkaa tapaamisia myös koulutuksen jälkeen.

Naisten lukumäärä on vakiintunut nyt viiteen, kuuteen ja paljon on tapahtunut. Ensimmäisten tapaamisten aikana painopiste oli kuulemani mukaan myönteisessä ajattelussa ja terveessä minäkuvassa. Yksi naisista löysi kirjastosta itselleen unelmiensa kumppanin ja toinen puolestaan varasi lemmenasioissa itselleen lisää harkinta-aikaa. Ajatuksia on vaihdettu parin viikon välein, eikä vain tapaamisissa vaan myös erilaisin viestimin. Itkutkin on jaettu. Yhdessä he viettivät vapun Milanossa ja alkukesästä matka suuntautui hieman lähemmäksi Iittalaan, naivistien näyttelyyn. Juhannus oli koottu ainakin torikahveista ja rantasaunasta.

Nämä naiset nimittävät itseään Voimanaisiksi. Painopiste on aina myönteisessä ajattelussa ja ilossa. Kuten eräs heistä minulle sanoi:
"Ryhmässä tulee naurettua enemmän kuin yksin."

Tervetuloa uusiin koulutuksiin syksyllä! Koskaan ei tiedä, mitä sitten tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti