keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Puurtaminen kannattaa, jos...


Olen tehnyt töitä mentaalivalmennuksen ja stressinhallinnan kehittämiseksi pitkäjänteisesti ja sinnikkäästi. Olen lukuisia kertoja miettinyt omaa jaksamistani ja motivaatiotani. Mitä tavoittelen? Miksi haluan tehdä tätä työtä? Aina palaan samaan asiaan: jos voin auttaa työlläni edes yhtä ihmistä kerrallaan, työ kannattaa.
Olen syksyn aikana saanut tehdä töitä täysillä. Sana on kiirinyt ja puhelin soi. Siitä ei voi olla kuin kiitollinen.
En usko kuitenkaan puurtamiseen puurtamisen vuoksi. Jos motiivi on kohdallaan ja työ vastaa edes jollain tavoin omia arvoja, sen eteen kannattaa tehdä rutkasti töitä. Silloinkin, kun ei siltä tunnu.
Puurtaminen kannattaa erityisesti silloin, jos omaa työtään rakastaa, sen eteen haluaa tehdä töitä ja siinä ovat arvot kohdallaan. Rahantekoon ei kannata keskittyä, mutta omaan kutsumukseen senkin edestä. Mitä vapautuneempi mieli, sitä paremmin psyyke vastaa uusin ratkaisuin ja rahakin pitää huolen itsestään.
Millainen työ tai tekeminen tuottaa sinulle iloa? Oletko jo löytänyt oman alasi?

2 kommenttia:

 1. Blogisi ainakin auttaa minua ihan mielettömästi, suuret kiitokset!!

  Koin juuri suorastaan jumalaisen helpottavan valaistuksen siitä kuinka itse luon omat tunnetilani... huh, ihan kuin olisi 1000 kg tippunut rinnan päältä pois, kun tajusin etten voi enkä halua syyttää enää rakkaimpiani omista tunteistani.

  Kiitos ja ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi - jaettu ilo on yhteinen ilo.

  :-) :-) :-)
  Minna

  VastaaPoista