keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Haasteita ja kierrätyspaperia

Tänään oli erittäin hyvä päivä. Tein aamusta iltaan töitä kotona, ja näin unelmani toteutumassa jo lähitulevaisuudessa. Jossain vaiheessa hermostuin, kun huomasin kadottaneeni Erittäin Tärkeän Paperin. Etsin tuota aarretta monta tuntia, löytämättä. Välillä kipaisin roskiksilla penkomassa kierrätyspaperisäiliötä - jospa tuo E.T.P. olisi joutunut erehdyksessä kierrätyspaperin sekaan?
Paperia en löytänyt, mutta nyt tiedän, mitä naapurit lukevat.
Jos et ole koskaan kourinut kymmeniä kiloja tuoksahtelevaa kierrätyspaperia ja yrittänyt etsiä joukosta yhtä kahtia taitettua paperia, kannattaa kokeilla. Kokemuksessa oli jotain harrasta ja mieleenpainuvaa.
Kotiin palattuani tirautin itselleni harvinaiset itkut. Sitten päätin etsiä pulmaan ratkaisun, tavalla tai toisella.
Tunnin päästä puhelin soi. Ystäväni oli muistanut, että hänellä oli kopio tuosta Erittäin Tärkeästä Paperista, jonka saisin heti huomenna. (Ennen ystäväni puhelinsoittoa oli läheiseni ehdottanut kotona, että katsoisin vielä mattojen alta; sieltähän ne teatteriliputkin kerran löytyivät.)
Tänään olen onnellinen. Kautta kierrätyspaperisäiliön.

Tiesitkö, että onnellisilla ihmisillä on tehokkaimmat ongelmanratkaisutaidot ja he uskovat voivansa rakentaa elämäänsä positiiviseen suuntaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti