perjantai 30. tammikuuta 2009

Luovasta ajattelustaOnko mahdollista, että jotain uutta on vielä keksimättä?
Onko mahdollista, että vanhoja asioita ja ajattelumalleja voi yhdistää joksikin uudeksi, joka tuoreudellaan saa aikaan uudenlaisia lopputuloksia ja innostavia mahdollisuuksia?
Katsoin eilen tuon suosittelemani Wayne Dyerin elokuvan. Siinä puhuttiin hetkistä, jolloin tietoisuus laajenee ja asioihin löytyy uusi perspektiivi. Arkisimmillaan minä kutsun noita hetkiä ahaa-elämyksiksi, jotka kumpuavat innostumisen ilosta.
Elokuvan loppupuolella sattui jotain kummallista. Elokuvassakin, mutta erityisesti minussa. Päivän aikana olin ollut yhteydessä potentiaaliseen asiakkaaseen, ja Dyerin elokuva sai minut oivaltamaan ratkaisun tuon asiakkaan tilanteeseen. Muutamaa tuntia aikaisemmin olisin vielä hymähtänyt idealleni ja sysännyt sen pois, mutta nyt ymmärsin tehdä sille tilaa.
Ja tuon innostavan elokuvan ja sen aiheuttaman luovan oivalluksen seurauksena työrintamallani on taas tapahtumassa jotain uutta ja mielenkiintoista.
Tämän haluan sinulle sanoa: älä ajattele ongelmaa, ajattele ratkaisua. Jos ajattelet vain ongelmaa, ei ratkaisulle jää tilaa. Tilaa on tehtävä. On mahdollista, että paljon on vielä keksimättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti