keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Urheilu-lehden uudenlainen juttu

Urheilu-lehden toimittaja Janne Eerikäinen halusi tehdä mentaalivalmennuksesta jutun. Ihan kiva, ajattelin ja odotin haastattelupäivää mielenkiinnolla. Pyrin pitämään egoni kurissa ja valjastamaan intoni enemmän toisten auttamiseen ja vähemmän itseni esille tuomiseen - siksi en päivään juurikaan valmistautunut enkä odottanut mitään sen kummempaa.

Ennen jutun ilmestymistä sain sen luettavakseni yhtenä helteisenä päivänä, kun lähellä ei ollut muuta internet-yhteyttä kuin nettikahvila. Luin jutun kiireessä, kommenttejani vielä hieman tarkentaen.

Tänään sain uunituoreen lehden. Olen iloinen siitä, että näistä asioista puhutaan ennakkoluulottomammin erilaisissa medioissa ja varsinkin tässä maassa, jossa negatiivinen ajattelu ohjaa ihmisten elämää enemmän kuin he huomaavatkaan. Suomessa löytyy urheilijoista ja ei-urheilijoista onneksi jo kosolti ihmisiä, jotka ovat valmiita työstämään mieltään ja tarttumaan elämänsä ohjaksiin entistä kokonaisvaltaisemmin. Kun muu ei enää toimi, tarvitaan uusia työkaluja. 

Eerikäisen raikkaalla otteella kirjoittama juttu "Mieleni minun tekevi" löytyy viimeisimmästä Urheilu-lehdestä (nro 37).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti