torstai 21. elokuuta 2008

"Tästä kaikesta seuraa jotain todella hyvää!"

Yllä oleva lausahdus on yksi suosikeistani. Sen sanominen itselle omassa mielessä, ääneti, kääntää huomioni helposti mahdollisuuksiin ja muuttaa ongelmat mahtaviksi haasteiksi, jotka kohtaamalla opin paljon uutta. Tuon lauseen toistaminen aktivoi aivoni erittämään mitä ihanimpia hyvää tekeviä kemikaaleja lukemattomiin soluihini. Mistäkö sen tiedän? Tiedän sen vaikkapa siitä, kuinka valtavan hyvä olo minulle tulee.
Harmaana aamuna liian vähäisen yöunen jälkeen on mahtavaa toistaa myös "Tästä päivästä seuraa jotain todella hyvää." Ja niin on aina käynyt. Jos ei muuta hyvää ole ilmestynyt, niin ainakin oma hyvä oloni on kulkenut mukanani mitä erikoisemmissa käänteissä.
Ja kun muuttaa tapaansa katsoa asioita, asiatkin näyttävät itsestään sen antoisimman puolensa.

Samaa pätee ihmissuhteisiin. Kun päästämme irti luomistamme epärealistisista odotuksista, seuraa siitä... jotain todella hyvää.

1 kommentti:

  1. Tässäkin on varmaankin se, että jos päivä alkaa ajatuksella tästä tulee kaamee päivä, niin STOP STOP ja uusiksi ajatus.. Tästähän tulee ihan kiva päivä. Ainakin itselläni on toiminut, kun katkasen huonon ajatuksen. Ajatukseni toteuttavat päivän kulkua, sen olen elämän varrella huomannut :):)

    VastaaPoista