perjantai 18. heinäkuuta 2008

Kaikkia palloja ei kannata heittää takaisin

Ihmiset, jotka innokkaimmin yrittävät määritellä toisia ihmisiä erilaisilla negatiivisilla tavoilla juoksevat niin tehdessään karkuun omia varjojaan. En ole vielä tavannut toista ihmistä, joka olisi niin valmis omassa elämässään, että hänen tehtäväkseen olisi oikeasti tässä elämässä langennut seistä toisten ihmisten tontilla, määrittelemässä muita ihmisiä kuin itseään.
Jokaisessa meissä piilee mahdollisuus kaikkiin ihmisen ominaisuuksiin, mutta me itse päätämme, mitä niistä ruokimme. Jos joku määrittelee sinua, älä lähde siihen mukaan. Opettele olemaan mahdollisimman riippumaton toisten ihmisten mielipiteistä. Vaihda paikkaa, jossa seisot tai käännä katseesi niihin asioihin, jotka tukevat hyvinvointiasi. Hiljaisuudessa voit usein huomata, että toisia määrittelevät ihmiset kuvaavat usein toisissa niitä puolia, joita itsessään juoksevat karkuun. Ja sehän ei taas meille kuulu - meillä on liian kiire tehdä niitä asioita, joita elämässä rakastamme.
 

1 kommentti:

  1. Joku on kirjoittanut, että jos mulle sanotaan, että olen auto, ja menepä nyt tuohon nelinkontin ja nyt laitetaan bensaa korvasta sisään, niin suostunko siihen ja annan toisen päättää mitä tässä elämässä olen. No en totta maar suostu! :-))

    VastaaPoista